Contact|

Congres Residentieel Vakmanschap


11 maart 2020 | De Veerensmederij | Amersfoort

Infomarkt

Op het Congres Residentieel Vakmanschap wordt een informatiemarkt ingericht, waar verschillende organisaties en instellingen zich zullen presenteren. Tijdens de ontvangst, pauzes en de netwerkborrel hebben deelnemers de mogelijkheid om kennis op te doen van producten en diensten die voor hen interessant zijn. Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Dat kan! Mogelijkheden en kosten zijn samengevat in online inschrijfformulier op een aparte pagina.

Aanwezige organisaties:

Logavak Opleidingen verzorgt na- en bijscholing voor professionals in GGZ, Jeugdzorg, Kinderopvang, Management, Onderwijs, Psychologie, Zorg en Welzijn via:

  • Specialisatie-leergangen
  • Kortlopende cursussen
  • Meerdaagse opleidingen
  • Workshops
Het cursusaanbod is toegankelijk via open inschrijving. Daarnaast verzorgen zij incompany aanbod, waarbij de leergang of cursus op maat wordt gemaakt voor uw organisatie.
Ga voor meer informatie naar: www.Logavak.nl

 

Pedagogiek in Praktijk is een vakblad dat tweemaandelijks verschijnt, voor (ortho)pedagogen, interne begeleiders, professionele opvoeders, jongerenwerkers, leerkrachten PO-VO, ouders en studenten. Informerend en opiniërend voor ieder die zich pedagogische vragen stelt waarvan het antwoord begint waar andere opvoedingsbladen ophouden.
Ga voor meer informatie naar: www.pedagogiek.nu

Uitgeverij SWP, uitgever voor educatie, vak & wetenschap.
Ga voor meer informatie naar: www.swpbook.com
De Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt) is de onafhankelijke wetenschappelijke vereniging van en voor cognitief gedragstherapeuten en cognitief gedragstherapeutisch werkers. De VGCt zet zich in voor vakgerichte opleidingen, kwaliteitsregistraties en het delen van wetenschappelijke kennis over effectieve psychologische behandelingen. Met 7000 leden is de VGCt de grootste psychotherapievereniging van Nederland.
Ga voor meer informatie naar: www.vgct.nl