Contact|

Congres Residentieel Vakmanschap


11 maart 2020 | Het Oude Magazijn | Amersfoort

Voorwaarden

ORGANISATIE

Het programma van het Congres Residentieel Vakmanschap is ontwikkeld in samenwerking met Uitgeverij SWPDe logistieke organisatie is uitbesteed aan Logacom congresorganisatie.

DATUM EN PLAATS

Het congres vindt plaats op 11 maart 2020 in de Veerensmederij, Soesterweg 330, 3812 BH Amersfoort, www.theaterveerensmederij.nl

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

Deelname aan dit congres bedraagt €345,- excl. btw, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal, waaronder: congrestas, schrijfbloc, balpen, online programmaboekje en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). Tevens is het boek Residentieel Vakmanschap Uitgelicht à € 45,- (incl btw) inbegrepen bij deelname. 
U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een factuur voor de betaling van deelnamekosten.

Algemene voorwaarden
Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden van Logacom van kracht. Hiervoor verwijzen wij naar www.logacom.nl.
 
Annuleringsregeling
Voor annulering gelden de volgende termijnen:
  1. Bij annulering vóór 26 februari 2020 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
  2. Bij annulering tussen 26 februari 2020 en 4 maart 2020 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
  3. Bij annulering na 4 maart 2020 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd
Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.

KORTINGSREGELINGEN

EARLY BIRD korting: snelle beslissers krijgen 35 euro korting op de deelnamekosten. Voorwaarde is dat de aanmelding vóór 30 januari 2020 online is ingevoerd.
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit één organisatie/instelling krijgt de tweede deelnemer 5% korting en de derde tot en met de negende deelnemer 10% korting. Vanaf 10 personen: 20% korting! Voorwaarde voor de meerpersoonskorting is dat het factuuradres voor deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 69,00 korting. ‚ÄčVoorwaarde voor studenten korting is dat er bij de aanmelding een goed leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
Abonneekortingen: Abonnees van PIP en  Sozio ontvangen € 30,- korting op de deelnameprijs. Voorwaarde bij abonneekorting is opgave van uw abonneenummer, dit hebben wij nodig om uw korting te verifiëren. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift. 
Ledenkorting: Leden van VGCt en van NVO ontvangen € 30,- korting op de deelnameprijs. Voorwaarde bij ledenkorting is opgave van uw lidnummer voor accreditatie, dit hebben wij nodig om uw korting te verifiëren. 

Kortingen kunnen (behalve de meerpersoonskorting) niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.
 
Contactgegevens
Programma
Trude van Waarden, uitgeverij SWP, tvwaarden@mailswp.com
 
Organisatie
Charlotte Koelmans, Logacom, c.koelmans@logacom.nl
 
Nadere informatie
Logacom BV, Postbus 12010, 1100 AA AMSTERDAM. Telefoon 020-3203364